Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau
Rasime tinkamiausią sprendimą. Susisiekite.
I-V: 08:00 - 17:00 val.
0.00 €
LT
Lietuvių Lietuvių
Autonominiai dūmų detektoriai
Visos kategorijos
Laidiniai dūmų detektoriai
Visos kategorijos
Autonominiai anglies monoksido detektoriai
Visos kategorijos
Dujų nuotėkio detektoriai
Visos kategorijos
Rinkiniai
Visos kategorijos
Gesintuvai
Visos kategorijos
Gaisro gesinimo antklodės
Visos kategorijos
Avarinio evakuavimo kopėčios
Visos kategorijos
Priešgaisrinės įrangos priedai
Visos kategorijos
Pirmosios pagalbos vaistinėlės
Visos kategorijos
Titulinis Prekių katalogas Autonominiai dūmų detektoriai

Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO

Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO
Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO
Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO
Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO
Prekei suteikiama garantija: 120 mėn.
Teirautis dėl kainos
Klausti apie prekę
Detektoriaus gamintojas - JAV įmonė KIDDE
Detektoriaus gamintojas - JAV įmonė KIDDE
Tai viena didžiausių priešgaisrinės įrangos gamintojų pasaulyje, veikianti daugiau kaip 90 metų. Įmonės produkcija (dūmų detektoriai, anglies monoksido, smalkių detektoriai ir kita įranga) pasitiki milijonai klientų visame pasaulyje.

Ilgametė įmonės patirtis, technologinės žinios ir stiprių profesionalų darbas leidžia rinkai pasiūlyti inovatyvius, ilgaamžius sprendimus.

Esame oficialus gamintojo atstovas Lietuvoje. Pirkdami mūsų parduotuvėje, gausite kokybišką prekę su visais garantiniais įsipareigojimais.

Anglies monoksido ir dūmų detektorius 10SCO


Autonominis detektorius skirtas apsaugoti patalpas nuo gaisro ir anglies monoksido pavojaus. Detektorius turi sumontuotus du nepriklausomus jutiklius:
 
  • dūmų detektorius tikrina ar ore nėra dūmų, susidarančių degant įvairiems objektams
  • anglies monoksido jutiklis tikrina, ar nėra CO pavojaus ore

Detektoriui aptikus gaisro pavojų ar viršyjant nustatytą leidžiamą anglies monoksido lygį, detektorius perspėja apie pavojų garsiniu signalu, siekiančiu 85 db, optiniu signalu (raudonos spalvos LED indikatorius) bei balso pranešimas (anglų kalba), indikuojantis, kokio tipo pavojaus signalas užfiksuotas.

Integruota automatinė kontrolės sistema stebi jutiklių, vidinės sistemos ir baterijų darbą. Aptikus gedimą, detektorius perspėja apie sutrikimą. Vidinė atmintis saugo aptikto anglies monoksido koncentracijos lygį, viršyjantį 100 PPM – tai ypatingai patogi ir svarbi funkcija, leidžianti patikrinti ar patalpose buvo aptiktas anglies monoksidas, kada jūsų nebuvo namuose.

Detektorius maitinamas baterijomis. Baterijos įdedamos per prietaiso priekį, todėl nesukelia jokių papildomų problemų keičiant baterijas. Su nauju baterijų komplektu detektorius veikia apie 1 metus. Senkant baterijai detektorius trumpu pyptelėjimu primena apie būtinybę pakeisti baterijas.

Test / Reset mygtukas. Patikrina visų prietaiso funkcijų veikimą bei išjungia garsinį signalą. Rekomenduojama kartą per savaitę patikrinti prietaisą.

HUSH™ funkcija. Leidžia išjungti perspėjimo signalizaciją, nuo netyčinio jos įsijungimo (pavyzdžiui, kada yra intensyviai gaminama virtuvėje). Paspaudus "Hush" mygtuką, sumažės detektoriaus jautrumas ir bus išjungtas garsinis siganalas apie 8 minutes.

Balso pranešimas. Detektorius turi unikalią perspėjimo sistemą, kuri balso pranešimu perspėja apie aptikto pavojaus tipą: gaisrą arba anglies monoksidą. Taip pat informuoja apie būtinybę pakeisti baterijas.

Perspėjimas apie būtinybę pakeisti jutiklį. Prietaisas po 10 metų nuo maitinimo įjungimo perspėja apie būtinybę pakeisti detektoriaus jutiklį, kadangi praėjus šiam laikui jutiklis nebeaptinka anglies monoksido ir turi būti pakeistas nauju.

Detektoriui taikoma 10 metų garantija. Prietaiso gedimo atveju detektorių galite grąžinti pardavėjui. Baterijoms garantija nėra taikoma. Po 10 metų nuo detektoriaus aktyvavimo prietaisas perspės apie būtinybę jį pakeisti.

Matmenys: skersmuo - 145 mm, aukštis - 45 mm. Svoris: 360 g.
Dūmų ir smalkių detektoriaus privalumai
Naudojama elektrocheminė technologija – viena iš tiksliausių technologijų skirtų detektoriams
Aukštos kokybės optinis jutiklis užtikrina ilgalaikį ir stabilų prietaiso darbą
Apie 40% ilgiau tarnaujantis detektorius, lyginant su didžiąja dauguma rinkoje siūlomų detektorių
Itin garsus perspėjimo signalas
Balso žinutė pranešanti apie aptikto pavojaus tipą
Didžiausių užfiksuotų reikšmių atmintis
Turi mechanizmą, apsaugantį nuo atsitiktinio prietaiso išmontavimo
Senkančios baterijos indikatorius
Perspėja apie būtinybę pakeisti prietaisą
Estetinis ir patvarus detektoriaus korpusas, nesudėtingas montavimas
Baterijos keitimas nenuimant prietaiso
Atitinka PN-EN14604:2006P(EN14604:2005) ir PN-EN50291-1:2010 standartus

Autonominis dūmų ir smalkių detektorius montuojamas ant lubų arba sienų


Rekomenduojamos montavimo vietos: virtuvėje, svetainės ir miegamuosiuose kambariuose, rūsyse, palėpėse ir kitose vietose, kur yra naudojami elektriniai prietaisai bei įrenginiai (šildytuvai, židiniai, ir kiti), galintys būti dūmų ir anglies monoksido atsiradimo priežastimi.
Autonominis dūmų ir smalkių detektorius montuojamas ant lubų arba sienų 
Rekomenduojamos montavimo vietos:  virtuvėje, svetainės ir miegamuosiuose kambariuose, rūsyse, palėpėse ir kitose vietose, kur yra naudojami elektriniai prietaisai bei įrenginiai (šildytuvai, židiniai, ir kiti), galintys būti dūmų ir anglies monoksido atsiradimo priežastimi.
DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
DETEKTORIUS ĮSIGYKITE INTERNETU IR MŪSŲ PARDUOTUVĖSE
Anglies monoksido, dūmų detektorius, autonominius dūmų detektorius ir kitą priešgaisrinę įrangą apžiūrėti bei įsigyti taip pat galite ir mūsų parduotuvėje:

Kaune (Kovo 11-osios g. 130)


Jei neturėsime jus dominančio dūmų detektoriaus modelio, pasiūlysime galimas alternatyvas.
Jei nesate tikri, koks autonominis dūmų detektorius jums geriausiai tiktų – susisiekite su mumis. Supažindinsime su turimais modeliais ir jų skirtumais, patarsime, ką geriausia pasirinkti. Daugiau pasiūlymų rasite kategorijoje AUTONOMINIAI DŪMŲ DETEKTORIAI

Susijusios prekės

Rinkinys detektoriaus tvirtinimui lipniu būdu FRA-1x
Rinkinys detektoriaus tvirtinimui lipniu būdu FRA-1x
Rinkinys skirtas tvirtinti dūmų ar smalkių detektorių prie sienos ar lubų itin stiprios fiksacijos lipduku, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai. Lipduko matmenys: 3,5 cm x 3,5 cm.
2.84 € (be PVM)
3.44 € (su PVM)
Į krepšelį
Rinkinys dviejų detektorių tvirtinimui lipniu būdu FRA-2x (2vnt)
Rinkinys dviejų detektorių tvirtinimui lipniu būdu FRA-2x (2vnt)
Rinkinys skirtas tvirtinti dūmų ar smalkių detektorius prie sienos ar lubų itin stiprios fiksacijos lipduku, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai. Lipduko matmenys: 3,5 cm x 3,5 cm.
5.07 € (be PVM)
6.13 € (su PVM)
Į krepšelį